ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους ιστότοπους, τις εφαρμογές για κινητά και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες που συνδέονται με ή δημοσιεύουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και διαχειρίζεται η Mentalistpro.com, Inc. (συλλογικά, "Horoscope.com", "εμείς" , "μας" ή "εμάς"). Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε, αποκαλύπτουμε και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς μέσω οποιασδήποτε από τις Πλατφόρμες μας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που λαμβάνουμε μέσω οποιασδήποτε προσφοράς ή άλλης υπηρεσίας που παρέχουμε, εν όλω ή εν μέρει, μέσω οποιασδήποτε τις πλατφόρμες μας.

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 2016 ("GDPR"), ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η Mentalist pro Ltd, με γραφείο στη Kozloduy 87 – 89, Sofia, Bulgaria 1233. Ανατρέξτε στην Ενότητα 12 παρακάτω για πρόσθετες γνωστοποιήσεις που ισχύουν μόνο για χρήστες που εδρεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (η "ΕΕ").

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΕΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ.

 

1. ΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ;

Όταν χρησιμοποιείτε ή έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας, ενδέχεται να συλλέξουμε μια ποικιλία πληροφοριών για εσάς και άλλους, όπως περιγράφεται παρακάτω. Τέτοιες πληροφορίες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, πληροφορίες για εσάς που είναι σε μορφή που μας επιτρέπει να σας αναγνωρίζουμε (τα "προσωπικά σας δεδομένα").

A. Προσωπικά δεδομένα για εσάς που παρέχετε.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά ορισμένων ή όλων των παρακάτω: το όνομά σας, το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τις τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις αλληλογραφίας , στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal, διεύθυνση πληρωμής, άλλος αριθμός οικονομικού λογαριασμού, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή αριθμός φορολογικού μητρώου, αριθμός άδειας οδήγησης ή άλλος αριθμός ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση (ή αντίγραφο της άδειας οδήγησης ή άλλη ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση) , ημερομηνία γέννησης, ώρα γέννησης, τοποθεσία γέννησης, φύλο, σύνδεση, PIN, κωδικός πρόσβασης, προτιμήσεις λογαριασμού και ζώνη ώρας. Μπορεί να σας ζητηθούν αυτές οι πληροφορίες σε διάφορες χρονικές στιγμές όταν αλληλεπιδράτε με τις πλατφόρμες μας, όπως όταν εγγραφείτε ως χρήστης οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας, όταν πραγματοποιείτε αγορά μέσω οποιασδήποτε από τις πλατφόρμες μας ή όταν συμπληρώνετε μια φόρμα ή έρευνα ή συμμετέχετε σε μια προώθηση μέσω των πλατφορμών μας.

Β. Προσωπικά δεδομένα για εσάς που συλλέγουμε μέσω τεχνολογίας.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά ορισμένων ή όλων των παρακάτω: τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τον τύπο συσκευής, το αναγνωριστικό μηχανήματος, το αναγνωριστικό διαφήμισης , πληροφορίες γεωγραφικής θέσης, πληροφορίες υπολογιστή και σύνδεσης, τύπος προγράμματος περιήγησης, διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου ("IP") (ένας αριθμός που εκχωρείται αυτόματα στον υπολογιστή σας όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, ο οποίος μπορεί να διαφέρει από περίοδο λειτουργίας σε περίοδο σύνδεσης), όνομα τομέα και ημερομηνία για τις επισκέψεις σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου από τον οποίο επικοινωνείτε μαζί μας ή από τον οποίο πραγματοποιείτε κλήση σε άλλον χρήστη μέσω της δυνατότητας κλήσης σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας. (Εάν καλέσετε άμεσα οποιονδήποτε χρήστη ή άλλο άτομο - δηλαδή όχι μέσω της δυνατότητας κλήσης σε καμία από τις πλατφόρμες μας - ο αριθμός τηλεφώνου σας μπορεί να ληφθεί από το άτομο που καλείται.)

Ενδέχεται να παρακολουθούμε ή να καταγράφουμε τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες με άλλους χρήστες μέσω της Πλατφόρμας για επιχειρησιακούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων για λόγους διασφάλισης ποιότητας και για την προώθηση ορισμένων υπηρεσιών διαθέσιμων σε εσάς.

Γ. Πληροφορίες για εσάς που συλλέγουμε από άλλους.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τους φίλους σας που μας προτείνουν να επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις πλατφόρμες μας. Εάν λάβουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα για εσάς με αυτόν τον τρόπο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι σας προτείνουμε. Εάν δεν απαντήσετε στην προσέγγισή μας ή μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα το πράξουμε.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση σε ορισμένες από τις πλατφόρμες μας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τις πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας από άλλα τρίτα μέρη, όπως προμηθευτές επαλήθευσης ταυτότητας που εμπλέκουμε.

Δ. Πληροφορίες για άλλους που συλλέγουμε από εσάς.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας, μπορείτε να αποφασίσετε να μας παράσχετε πληροφορίες σχετικά με ένα τρίτο μέρος, όπως τα ονόματα των φίλων σας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σχέση με τις δυνατότητες "πείτε σε έναν φίλο".

Ε. Πληροφορίες που παρέχονται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένες από τις πλατφόρμες μας μπορεί να περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εσάς και άλλων χρηστών να συνδέσετε το προφίλ σας στην πλατφόρμα μας με Facebook ή άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης (ο καθένας, "SNS"), όπως μέσω της λειτουργίας "Σύνδεση στο Facebook", είτε αρχικά συνδεθείτε από την πλατφόρμα μας στο SNS ή προς την άλλη κατεύθυνση από το SNS στην πλατφόρμα μας. Ενδέχεται να λάβουμε ή να αποκτήσουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς μέσω του SNS όταν επιλέγετε να συνδέσετε το προφίλ της πλατφόρμας σας σε οποιοδήποτε SNS, ή να δημοσιεύσουμε ή να κοινοποιήσουμε με άλλο τρόπο πληροφορίες σε οποιοδήποτε SNS στο οποίο έχετε συνδέσει το προφίλ σας στην Πλατφόρμα. Λάβετε υπόψη ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες που δημοσιεύετε εσείς ή άλλοι σε ένα SNS θα είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε χρήστη αυτού του SNS, με την επιφύλαξη των όρων υπηρεσίας και της πολιτικής απορρήτου.

ΣΤ. Πληροφορίες που συλλέγονται από ολοκληρωμένες τεχνολογίες τρίτων.

Όπως συμβαίνει με πολλούς χειριστές ιστότοπων και εφαρμογών για κινητά, ενδέχεται να ενσωματώσουμε διαφημίσεις τρίτων, προσφορές και άλλες τεχνολογίες (όπως προσθήκες, εικονοστοιχεία και cookie) στις πλατφόρμες μας, επιτρέποντας στα τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν τέτοιες διαφημίσεις, προσφορές και άλλες τεχνολογίες να συλλέξετε τη χρήση, τα δημογραφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων) για εσάς και τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες μέσω της χρήσης των πλατφορμών μας και σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές Τυχόν πληροφορίες που συλλέγονται μέσω τέτοιων ενσωματωμένων διαφημίσεων, προσφορών ή άλλων τεχνολογιών στις Πλατφόρμες μας συλλέγονται απευθείας από αυτά τα τρίτα μέρη για χρήση και αποκάλυψη που υπόκεινται μόνο σε οποιαδήποτε ισχύουσα πολιτική απορρήτου

Ζ. Άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της τεχνολογίας.

Όταν χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση στις Πλατφόρμες μας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες μέσω αυτοματοποιημένων μέσων που σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας στις Πλατφόρμες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με οποιαδήποτε από τις Πλατφόρμες μας ή με οποιοδήποτε περιεχόμενο ή διαφήμιση σε αυτά, στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις προβολές της σελίδας σας και επισκεψιμότητα από και προς τις πλατφόρμες μας, και τον αριθμό των byte που μεταφέρθηκαν, τους υπερσυνδέσμους που έκαναν κλικ και άλλες ενέργειες που πραγματοποιείτε στις πλατφόρμες μας. Κάθε πλατφόρμα μας μπορεί επίσης να παρακολουθεί πληροφορίες όπως η διεύθυνση URL που επισκεφτήκατε πριν φτάσετε στην πλατφόρμα και τη διεύθυνση URL στην οποία πηγαίνετε στη συνέχεια. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ιστότοπους και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, χρησιμοποιούμε επίσης cookie, ετικέτες pixel, web beacons και παρόμοιες τεχνολογίες στις πλατφόρμες μας για τη συλλογή και αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες στις πλατφόρμες μας, για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των διαφημίσεών μας και για να μας βοηθήσουν να θυμόμαστε εσείς και οι προτιμήσεις σας όταν επισκέπτεστε τις πλατφόρμες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές μας σε αυτήν την περιοχή για μια συγκεκριμένη Πλατφόρμα, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies που συνδέεται στο υποσέλιδο μιας τέτοιας Πλατφόρμας.

Η. Πληροφορίες στις ερωτήσεις και τις δημοσιεύσεις σας.

Συλλέγουμε επίσης οποιεσδήποτε πληροφορίες στέλνετε σε εμάς ή σε άλλους χρήστες μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με εσάς σε αλληλογραφία και συνομιλίες που πραγματοποιούνται μέσω μιας Πλατφόρμας, καθώς και απαντήσεις σε έρευνες ικανοποίησης πελατών ή επικοινωνίες εξυπηρέτησης πελατών. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες από περιεχόμενο που δημοσιεύετε σε διαδικτυακές κριτικές, σχόλια, φόρουμ ή ιστολόγια στις πλατφόρμες μας.

2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Πρωταρχικός σκοπός μας στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς σε σχέση με τη χρήση των πλατφορμών μας από εσάς είναι να σας παρέχουμε ή να σας συνδέουμε με προϊόντα, υπηρεσίες, πληροφορίες και χρήστες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς για διάφορους εμπορικούς σκοπούς. Χωρίς περιορισμό, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες πληροφορίες για:

επιτρέψτε τη συμμετοχή σας σε δραστηριότητες στις πλατφόρμες μας.

παρέχουμε τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

επιβεβαίωσε την ταυτότητά σου;

να επιβάλουμε τις πολιτικές και τους όρους παροχής υπηρεσιών της πλατφόρμας και να διερευνήσουμε πιθανές παραβιάσεις τέτοιων πολιτικών ή όρων.

εκπληρώσετε μια παραγγελία που υποβάλλετε μέσω οποιασδήποτε από τις πλατφόρμες μας, συμπεριλαμβανομένης της διεκπεραίωσης πληρωμής για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω οποιασδήποτε από τις πλατφόρμες μας.

απαντήστε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες ή τις υπηρεσίες μας.

διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας.

εμφάνιση περιεχομένου με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

σας επιτρέπουν να αναζητάτε πληροφορίες στις πλατφόρμες μας.

αναφέρετε στις υπηρεσίες αναζήτησης και καταλόγου τους χρήστες που παρέχουν υπηρεσίες μέσω μιας από τις πλατφόρμες μας.

επικοινωνήστε μαζί σας σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και τις έρευνες πελατών.

Αξιολογήστε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας για να προσαρμόσετε καλύτερα τις προσφορές ή / και τη διαφήμιση.

βελτιώσουμε τις πλατφόρμες μας

να σας ενημερώσουμε για αλλαγές που έγιναν στις πλατφόρμες μας.

διοργανώνει ή πραγματοποιεί διαφημιστικές δραστηριότητες, παιχνίδια ή διαφημιστικές εκδηλώσεις ·

να σας ενημερώσουμε για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθήσεις, προσφορές και διαγωνισμούς που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε επιλέξει να λάβετε τέτοιες πληροφορίες ή, όπου απαιτείται, έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας.

διεξάγει έρευνα ·

κατανοήσουμε τις γενικές τάσεις και τα πρότυπα των πελατών, ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε και να υποστηρίξουμε υπάρχουσες και συνεχιζόμενες στρατηγικές μάρκετινγκ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. και

διεξάγει άλλες εμπορικές και εμπορικές δραστηριότητες.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε σε σχέση με τη χρήση των πλατφορμών μας για λόγους ασφάλειας, διαχείρισης και νομικής φύσης (συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού, της πρόληψης ή της αντιμετώπισης με άλλο τρόπο απάτης, ασφάλειας ή τεχνικών ζητημάτων).

Επίσης, ενδέχεται να συνδυάσουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε σε σχέση με τη χρήση των πλατφορμών μας από εσάς με άλλες εγγραφές (όπως αυτές που λαμβάνονται από τρίτους) για να αναπτύξουμε ένα προφίλ πελάτη που σχετίζεται με εσάς.

3. Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία αυτά τα προσωπικά δεδομένα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως απαιτείται, για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες και τα δικαιώματά μας, ή εάν δεν είναι τεχνικά και εύλογα εφικτό να αφαιρέσουμε τέτοιες πληροφορίες από το βάσεις δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να διατηρούμε και να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως απαιτείται, αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις πλατφόρμες μας. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αμέσως μετά το έγγραφό σας.

4. ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:

A. Άλλοι χρήστες.

Σε σχέση με τη διάθεση των Πλατφορμών στους χρήστες μας, ενδέχεται να αποκαλύψουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του ονόματος χρήστη και της ημερομηνίας γέννησής σας) σε άλλους χρήστες των Πλατφορμών, αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες σας ή εξουσιοδοτημένοι σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών μας για την ισχύουσα πλατφόρμα.

B. Οι συνεργάτες μας.

Για να αποτρέψουμε τη δόλια δραστηριότητα εναντίον μας και των πελατών μας που έχουν λογαριασμούς σε πολλές υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρική μας ομάδα, ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με εσάς στους συνεργάτες μας. Ωστόσο, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για εσάς από μία οντότητα στην εταιρική μας οικογένεια δεν θα αποκαλύπτονται σε καμία συνδεδεμένη εταιρεία (δηλαδή, σε οποιαδήποτε άλλη οντότητα στην εταιρική μας οικογένεια) για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Γ. Πάροχοι υπηρεσιών τρίτων.

Αποκαλύπτουμε επίσης πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών μας και σε άλλους συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες εκ μέρους μας σε σχέση με οποιαδήποτε από τις Πλατφόρμες. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους και συνεργάτες περιλαμβάνουν υπηρεσίες στις ακόλουθες κατηγορίες:

επεξεργασία πληρωμών εκ μέρους μας ·

Βοηθώντας μας να παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες που ζητάτε.

την αποστολή επικοινωνιών μάρκετινγκ για λογαριασμό μας ·

επικύρωση ταυτότητας εκ μέρους μας ·

βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ή να διατηρήσουμε τις βάσεις δεδομένων μας

βοηθώντας μας να ερευνήσουμε ή να αναλύσουμε τα άτομα που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μας. και

δοκιμάζοντας τις πλατφόρμες μας.

Εκτός αν συναινείτε, δεν επιτρέπουμε στους παρόχους υπηρεσιών μας να χρησιμοποιούν τέτοιες πληροφορίες για να εμπορεύσουν άμεσα τα δικά τους προϊόντα ή υπηρεσίες. Όταν μεταφέρουμε οποιαδήποτε από τις προσωπικές σας πληροφορίες σε έναν τέτοιο πάροχο υπηρεσιών ή συνεργάτη, αυτή η οντότητα θα υποχρεούται, μεταξύ άλλων, να χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες μόνο για την εκτέλεση των υπηρεσιών που έχουμε ζητήσει, (β) να συμμορφώνεστε με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και (γ) να παρέχετε επαρκή προστασία για τέτοιες πληροφορίες (όπως απαιτείται από τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις).

Δ. Τρίτοι χειριστές Ολοκληρωμένων Τεχνολογιών.

Όπως προαναφέρθηκε, οι πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέξατε μέσω διαφημίσεων τρίτων, προσφορών και άλλων τεχνολογιών που είναι ενσωματωμένες σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας θα συλλέγονται απευθείας από (και θα αποκαλύπτονται έτσι) σε τρίτους που παρέχουν ή λειτουργούν τέτοιες διαφημίσεις, προσφορές ή άλλες τεχνολογίες . Οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αποκαλυφθούν περαιτέρω υπό την επιφύλαξη τυχόν εφαρμοστέων πολιτικών απορρήτου τέτοιων τρίτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές μας σε αυτήν την περιοχή για μια συγκεκριμένη Πλατφόρμα, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies που συνδέεται στο υποσέλιδο μιας τέτοιας Πλατφόρμας.

Ε. Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως προαναφέρθηκε, ορισμένες από τις πλατφόρμες μας ενδέχεται να σας επιτρέψουν να συνδεθείτε ή / και να δημοσιεύσετε περιεχόμενο σε SNS. Και οι πλατφόρμες μας ενσωματώνουν επίσης τεχνολογίες που διευκολύνονται από διάφορα SNS, όπως τα pixel Facebook. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη χρήση οποιουδήποτε SNS και ότι είναι δική σας ευθύνη να αναθεωρήσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του τρίτου παρόχου αυτού του SNS. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για: (i) τη διαθεσιμότητα ή την ακρίβεια οποιουδήποτε SNS · (ii) το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ή τη διαθεσιμότητα οποιουδήποτε SNS · ή (iii) τη χρήση οποιουδήποτε SNS.

 

ΣΤ. Παροχείς συν-επώνυμων υπηρεσιών.

Μπορούμε να συνάψουμε συμφωνίες με ορισμένες επιχειρήσεις τρίτων μερών σύμφωνα με τις οποίες παρέχουμε σε αυτόν τον τρίτο μέρος μια διεύθυνση URL και μια σελίδα εγγραφής πελάτη, η οποία συνοδεύεται από τρίτο μέρος ή ιδιωτική ετικέτα, η οποία διανέμει και προωθεί τη διεύθυνση URL στους πελάτες της . Εάν εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο με τρίτο μέρος με τον οποίο έχουμε μια τέτοια συν-επωνυμία, ενδέχεται να παρέχουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σχετικά με εσάς μέσω των πλατφορμών μας σε τρίτους που ενεργούν ως τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών.

Ζ. Γενικά.

Μπορούμε να μοιραστούμε με το ευρύ κοινό μέσω των πλατφορμών μας ή να δημοσιεύσουμε εκ νέου σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύετε ως χρήστης μίας από τις πλατφόρμες μας, όπως πληροφορίες σε μια καταχώριση, διαδικτυακή κριτική, σχόλιο, φόρουμ, ή δημοσίευση ιστολογίου σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες που σας προσδιορίζουν (με όνομα χρήστη ή με άλλο τρόπο).

Η. Τρίτα μέρη που συμμετέχουν στη μετάβαση επιχειρήσεων.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέξαμε μέσω των Πλατφορμών σε ένα ή περισσότερα τρίτα μέρη σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγμάτευσης οποιασδήποτε συγχώνευσης, χρηματοδότησης, απόκτησης ή διάλυσης, μετάβασης ή διαδικασίας που περιλαμβάνει την πώληση, μεταφορά, εκποίηση ή αποκάλυψη όλων ή μέρος της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Σε περίπτωση αφερεγγυότητας, πτώχευσης ή λήψης, αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να μεταφερθούν ως επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο. Εάν μια άλλη εταιρεία αποκτήσει κάποια από τις εταιρείες, τις επιχειρήσεις ή τα περιουσιακά μας στοιχεία, η εν λόγω εταιρεία μπορεί να αποκτήσει τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από εμάς μέσω των πλατφορμών μας. Δεν εγγυόμαστε ότι οποιαδήποτε οντότητα που λαμβάνει τέτοιες πληροφορίες σε σχέση με μία από αυτές τις συναλλαγές θα συμμορφώνεται με όλους τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου μετά από μια τέτοια συναλλαγή.

I. Οι σύμβουλοι μας.

Μπορούμε επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέξατε για εσάς στους ελεγκτές μας, τους νομικούς συμβούλους και παρόμοια τρίτα μέρη σε σχέση με τη λήψη των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, με την επιφύλαξη των τυπικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας.

ΙΙ. Επιβολή του νόμου.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς στην κυβέρνηση ή σε τρίτους υπό συγκεκριμένες περιστάσεις όταν είναι νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουν, όπως σε σχέση με ύποπτη παράνομη δραστηριότητα σε σχέση με τις Πλατφόρμες ή να απαντήσουμε σε κλήτευση, δικαστική απόφαση ή άλλη νομική διαδικασία ή ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει μια έρευνα επιβολής του νόμου. Διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των Πλατφορμών σε αρχές επιβολής του νόμου ή σε άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως εμείς, κατά την απόλυτη κρίση μας, θεωρούμε απαραίτητο ή κατάλληλο.

 

K. Νομικές διαδικασίες.

Μπορούμε να μοιραστούμε όλους τους τύπους πληροφοριών με άλλους, όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την κοινή χρήση όλων των τύπων πληροφοριών με κυβερνητικές οντότητες ή τρίτους ως απάντηση σε κλήσεις, δικαστικές εντολές, άλλες νομικές διαδικασίες ή, όπως πιστεύουμε, ότι είναι απαραίτητο να ασκήσουμε τα νομικά μας δικαιώματα, για να υπερασπιστούμε ενάντια σε νομικές αξιώσεις που έχουν ασκηθεί εναντίον μας , ή να υπερασπιστούμε ενάντια σε πιθανές νομικές αξιώσεις που καθορίζουμε κατά την απόλυτη κρίση μας ενδέχεται να ασκηθούν εναντίον μας.

Λ. Άλλα τρίτα μέρη.

Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλα τρίτα μέρη που δεν περιγράφονται παραπάνω. Όταν το κάνουμε αυτό, θα προσπαθήσουμε είτε να συγκεντρώσουμε είτε να καταργήσουμε την ταυτοποίηση των πληροφοριών, ώστε ένα τρίτο μέρος να μην είναι πιθανό να συνδέσει δεδομένα με εσάς, τον υπολογιστή σας ή τη συσκευή σας. Συγκέντρωση σημαίνει ότι συνδυάζουμε τις πληροφορίες πολλών ατόμων μαζί, έτσι ώστε τα δεδομένα να μην σχετίζονται με κανένα άτομο. Η απο-αναγνώριση σημαίνει ότι καταργούμε ή αλλάζουμε ορισμένα κομμάτια πληροφοριών που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση δεδομένων με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες σε άλλα τρίτα μέρη που δεν περιγράφονται παραπάνω εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή μας.

5. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Ομοιόμορφες Τεχνολογίες

Ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookie.

6. ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Έχουμε εφαρμόσει και ακολουθήσει τεχνικά και διαδικαστικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης ορισμένων πληροφοριών) με σκοπό την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται σε σχέση με τη χρήση των πλατφορμών μας. Ωστόσο, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΩΣ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΣΚΛΗΡΟ, ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ Πέρα από τον έλεγχο μας.

Συνεπώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς, είτε κατά τη μετάδοση είτε αποθηκεύονται στα συστήματά μας ή με άλλο τρόπο στη φροντίδα μας, θα είναι απολύτως ασφαλείς από εισβολή από άλλους που δεν έχουν την εξουσιοδότησή σας. Οποιαδήποτε τέτοια μετάδοση ή κοινή χρήση αυτών των πληροφοριών γίνεται με δική σας ευθύνη.

Παίζετε επίσης ρόλο στην προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Μην κοινοποιείτε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας σε άλλους.

7. ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ;

Οι πλατφόρμες μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν καλύπτονται από αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και όπου οι πρακτικές πληροφοριών ενδέχεται να διαφέρουν από τη δική μας. Η παροχή συνδέσμου προς οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή τοποθεσία είναι για τη δική σας διευκόλυνση και δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε αυτήν την άλλη ιστοσελίδα ή τοποθεσία ή τα περιεχόμενά της. Όταν κάνετε κλικ σε έναν τέτοιο σύνδεσμο, θα εγκαταλείψετε την πλατφόρμα μας και θα μεταβείτε σε έναν άλλο ιστότοπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μια άλλη οντότητα ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες από εσάς. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο, δεν εξετάζουμε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο τέτοιων άλλων ιστότοπων. Λάβετε υπόψη ότι οι όροι αυτής της Πολιτικής Απορρήτου δεν ισχύουν για αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους ή περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε συλλογή δεδομένων αφού κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ;

Παρόλο που ορισμένες από τις πλατφόρμες μας περιορίζονται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, άλλες είναι προσβάσιμες σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Ωστόσο, καμία από τις πλατφόρμες μας δεν έχει σχεδιαστεί ή προορίζεται να είναι ελκυστική για χρήση από παιδιά κάτω των 16 ετών και εμείς μην συλλέγετε εν γνώσει σας προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία από παιδιά κάτω των 16 ετών. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ

Εάν μάθετε ότι το παιδί σας κάτω των 13 ετών μας παρείχε προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα διαγράψουμε αυτά τα δεδομένα από τα συστήματά μας.

 

9. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

A. Γενικά.

Εάν κάποιο από τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύουμε αλλάζει ή εάν δεν επιθυμείτε πλέον τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να διορθώσετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε πληροφορίες σχετικά με εσάς ή να ζητήσετε την κατάργησή του από δημόσια φόρουμ (όπως καταλόγους, ιστολόγια ή μαρτυρίες) στις πλατφόρμες μας, στέλνοντας μας email στο anna.strati.nikolaos@gmail.com ή (για κάποιες πληροφορίες) πραγματοποιώντας σύνδεση στο προφίλ σας στην ισχύουσα πλατφόρμα και πραγματοποιώντας αλλαγές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας . Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 30 ημερών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορούμε να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, οπότε θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε και γιατί. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μας ζητηθεί (από το νόμο ή με άλλο τρόπο) να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες και να μην τις διαγράψουμε (ή να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε θα συμμορφωθούμε με το αίτημα διαγραφής σας μόνο μετά την εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων) .

Β. Αποσύνδεση ενός SNS.

Εάν αποφασίσετε ανά πάσα στιγμή ότι δεν θέλετε πλέον να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Facebook, το Twitter ή άλλο λογαριασμό SNS με τον λογαριασμό σας στην Πλατφόρμα, πρέπει να αποσυνδέσετε το SNS από την ισχύουσα Πλατφόρμα συνδέοντας το προφίλ σας για τέτοιου είδους SNS και αλλάζοντας το προτιμήσεις. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την κοινή χρήση ορισμένων προσωπικών πληροφοριών μαζί μας όταν συνδέεστε μαζί μας μέσω ενός SNS, όπως μέσω του Facebook Connect. Ανατρέξτε στις ρυθμίσεις απορρήτου του SNS για να καθορίσετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τα δικαιώματά μας και να διαχειριστείτε τη διαδραστικότητα μεταξύ των πλατφορμών μας και του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γ. Διακοπή ορισμένων επικοινωνιών από εμάς.

1. Email. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ανά πάσα στιγμή σχετικά με τον λογαριασμό και τις συναλλαγές σας, καθώς και σχετικά με διάφορα θέματα εξυπηρέτησης πελατών, έρευνες πελατών και προωθήσεις, συμπεριλαμβανομένων ειδικών προσφορών και ενημερώσεων σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς ανά πάσα στιγμή, απλώς ακολουθώντας τον σύνδεσμο "Κατάργηση εγγραφής" ή "Διαχείριση προτιμήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" στο κάτω μέρος οποιουδήποτε προωθητικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνδεθείτε στο προφίλ σας στην ισχύουσα πλατφόρμα και αλλάζοντας τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας . Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων προώθησης σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τις συναλλαγές σας μαζί μας.

 

2. Τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα κειμένου. Εάν μας δώσετε εθελοντικά τον αριθμό τηλεφώνου σας, θα συμφωνήσετε ότι εμείς (συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών και των αντιπροσώπων μας) μπορούμε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε μήνυμα κειμένου σε αυτόν τον αριθμό (συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοματοποιημένου συστήματος κλήσης ή προ-εγγεγραμμένου μηνύματος) για να απαντήσετε στο αίτημά σας για τις υπηρεσίες μας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό σας ή μια συναλλαγή μαζί μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ισχύουν τυπικές τιμές μηνυμάτων και δεδομένων. Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιες κλήσεις ή κείμενα μόνο για υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, μπορείτε στέλνοντας μας email στο anna.strati.nikolaos@gmail.com.

3. Κλήσεις μάρκετινγκ μέσω τηλεφώνου. Εάν σας έχουμε δώσει την επιλογή να συναινείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μάρκετινγκ από εμάς (συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοματοποιημένου συστήματος κλήσης ή προ-ηχογραφημένων μηνυμάτων), λάβετε υπόψη ότι η απόφασή σας να συναινέσετε να λαμβάνετε τέτοιες προωθητικές κλήσεις ή μηνύματα είναι προαιρετική και δεν απαιτείται να αγοράσετε ή χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μάρκετινγκ από εμάς, αλλά επιθυμείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση, μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε εύλογο μέσο, ​​όπως να μας στείλτε email στο anna.strati.nikolaos@gmail.com και δηλώνοντας ότι θέλετε να ανακαλέσετε τέτοια συγκατάθεση.

4. Μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου. Εάν σας έχουμε δώσει την επιλογή να συναινέσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από εμάς (συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοματοποιημένου συστήματος κλήσης), λάβετε υπόψη ότι η απόφασή σας να συναινέσετε να λαμβάνετε τέτοια διαφημιστικά μηνύματα είναι προαιρετική και δεν απαιτείται να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας και ενδέχεται να ισχύουν οι τυπικοί χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων από εμάς, αλλά επιθυμείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση, μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε εύλογο μέσο, ​​ στείλτε μας email στο anna.strati.nikolaos@gmail.com και δηλώνοντας ότι επιθυμείτε να ανακαλέσετε τέτοια συναίνεση, ή απαντώντας "STOP" σε οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα.

10. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

 

A. Γενικά.

Εάν είστε εγκατεστημένοι στην ΕΕ, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για έναν σκοπό που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εάν (1) έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας (η οποία μπορεί να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή), (2) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης που πρόκειται να συνάψουμε ή συνάψαμε μαζί σας, (3) απαιτείται από το νόμο, (4) απαιτείται επεξεργασία για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή των συμφερόντων ενός άλλου ατόμου ή (5) η επεξεργασία είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των νόμιμων εμπορικών μας συμφερόντων (εκτός εάν αυτά τα συμφέροντα παρακάμπτονται από τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας).

Β. Δικαιώματα βάσει του GDPR

Εάν είστε εγκατεστημένοι στην ΕΕ, σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε δικαιώματα βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε για εσάς - συγκεκριμένα:

1. Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, καθώς και σε σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, των παραληπτών ή των κατηγοριών παραληπτών με τους οποίους έχουν κοινοποιηθεί τα προσωπικά δεδομένα, όπου είναι δυνατόν, περίοδος κατά την οποία θα αποθηκευτούν τα προσωπικά δεδομένα, η πηγή των προσωπικών δεδομένων και η ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων.

2. Ζητήστε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση την διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

3. Ζητήστε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που διατηρούνται σχετικά με εσάς.

4. Ζητήστε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να αποτρέψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

5. Ζητήστε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων απευθείας σε τρίτο μέρος όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

Επίσης, όταν πιστεύετε ότι δεν συμμορφωθήκαμε με την υποχρέωσή μας βάσει αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ή του ευρωπαϊκού νόμου περί προστασίας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ.

Μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα στέλνοντας ένα email στο anna.strati.nikolaos@gmail.com.

 

Γ. Περιορισμοί στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

Εάν είστε εγκατεστημένοι στην ΕΕ, θα σας στείλουμε άμεσες επικοινωνίες μάρκετινγκ που σχετίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων, εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη αυτού του μάρκετινγκ. Σε γενικές γραμμές, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για λήψη τέτοιου μάρκετινγκ όταν παρέχετε για πρώτη φορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε άμεση επικοινωνία μάρκετινγκ από εμάς ανά πάσα στιγμή, απλώς ακολουθώντας τον σύνδεσμο "Κατάργηση εγγραφής" ή "Διαχείριση προτιμήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" στο κάτω μέρος οποιουδήποτε διαφημιστικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή πραγματοποιώντας σύνδεση στο προφίλ σας στην ισχύουσα πλατφόρμα και πραγματοποιώντας αλλαγές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων προώθησης σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τις συναλλαγές σας μαζί μας.

11. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να τροποποιούμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό, με τυχόν αλλαγές να είναι μελλοντικά αποτελεσματικές. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε αυτήν την ιστοσελίδα περιοδικά ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η συνεχής χρήση οποιασδήποτε από τις Πλατφόρμες μας μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου θα αποτελεί την αποδοχή αυτής της τροποποίησης.

12.ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με το απόρρητο ή τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα διέπεται από το δίκαιο της Πολιτείας της Καλιφόρνια, χωρίς αναφορά στην επιλογή του νόμου ή σε σύγκρουση με τις αρχές του δικαίου και θα υπόκειται στους όρους και τους περιορισμούς της Συμφωνίας Χρήστη ή οποιασδήποτε άλλης συμφωνίας ενδέχεται να έχουμε μαζί σας.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτής της Πολιτικής Απορρήτου κριθεί παράνομη, άκυρη ή ανεφάρμοστη λόγω του εφαρμοστέου δικαίου ή με εντολή δικαστηρίου αρμόδιας δικαιοδοσίας, θεωρείται ότι έχει διαγραφεί και η συνέχιση σε πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα των υπόλοιπων διατάξεων δεν θα να είσαι προκατειλημμένος.

Εάν συνάψετε σύμβαση με εμάς που απαιτεί, ή μελετά, συλλέγει, χρησιμοποιεί, κοινοποιεί ή διασφαλίζει πληροφορίες σχετικά με εσάς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα ισχύουν οι όροι αυτής της σύμβασης.

13. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ;

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

Διεύθυνση email: anna.strati.nikolaos@gmail.com

© 2021 MENTALIST PRO LTD. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.